Vi köper din bil snabbt & enkelt!

Funderar du på att sälja din bil? Vänd dig till oss på Örns Bilcenter – vi köper din bil snabbt, tryggt och smidigt! Från vårt lager i Kungälv utanför Göteborg kan vi hämta din bil oavsett vart du befinner dig i landet.
(* Obligatorisk information)

  Bifoga bild på bilen (valfritt)  Hur kan jag sälja min bil så enkelt och säkert som möjligt?

  Att sälja sin bil måste inte betyda att du själv annonserar ut den och sedan låter okända potentiella köpare provköra den innan du tar ansvar för allt pappersarbete som har att göra med ägarbytet. Sälj din bil till oss på Örns Bilcenter AB så slipper du allt besvär och får din betalning direkt efter det att vi genomfört en värdering av bilen och du godkänt vårt bud. 

  Många utgår från att de får mindre betalt när de väljer att sälja sin bil till en bilhandlare men så behöver det inte vara. Att sälja bilen själv kräver ofta en hel del uppoffring i både tid och utgifter i form av att man marknadsför den via flertalet olika kanaler, sen krävs alltid en hel del tålamod för att finna den rätta köparen om man vill få ut det möjliga marknadspriset man önskar.

  Låter du oss sälja din bil når du en stor målgrupp via vårt kontaktnät och våra egna sälj/marknadsföringskanaler. Detta är vårt jobb och varit länge, vi kan bilar och framförallt sälja dem. Därför kan vi ge betalt innan vi själva har sålt den. Dessutom hämtar vi bilen hos dig, eller på din arbetsplats, eller kommer du med den till oss. Allt för att du ska känna dig säker och att du ska slippa lägga ned massa onödig tid på försäljningen, tid som du istället kan lägga på något annat helt enkelt.

  Fördelar med att sälja bilen till oss

  SMIDIGT
  Vi värderar och testar din bil i befintligt skick, är det något övrigt vi bör veta så nämn detta för oss.

  ÄRLIGT
  Är din bil korrekt beskriven står vi för vårt bud och du har pengarna på kontot. Undvik tråkiga överraskningar.

  TRYGGT
  Vi tar hand om dina lån åt dig. Ägarbyten görs på omgående. Du slipper pappersarbetet.

  KORREKTA
  Värderingarna görs manuellt av oss och du får alltid ett dagsaktuellt och rättvist bud från oss.

  SNABBT
  Digitala överföringar gör så att transaktionen sker säkert och snabbt. Pengarna på kontot innan du lämnar över bilen till oss.

  Back to top